Wij zorgen voor
maatwerk in
bedrijfsadvies

Wie zijn wij?

Bergmans Consulting is opgericht door Dirk Bergmans. Met ruim 10 jaar ervaring in de IT als software architect en Microsoft Consultant besloot hij begin 2017 dat het tijd was om het heft in eigen handen te nemen. De opgedane kennis en ervaring bij bedrijven als Océ Technologies, Philips Research, Ciber Experis en Betabit gecombineerd met een pragmatische en klantgerichte aanpak zorgen voor een succesvol trackrecord in het IT-landschap.

Wat we doen

Bergmans Consulting biedt ondersteuning voor al uw IT-vraagstukken zowel on-site als in projectvorm. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk een developer nodig om u uit de brand te helpen of heeft u een IT vraagstuk wat u wilt uitbesteden dan bent u bij Bergmans Consulting aan het juiste adres.

Waarom doen we het?

In de ruim 10 jaar ervaring in de IT hebben we zowel hele succesvolle als tijd en geldverslindende implementaties van dichtbij meegemaakt. Wij geloven dat we door onze ervaring in combinatie met onze no-nonsense en pragmatische aanpak een meerwaarde kunnen leveren bij het uiteenzetten van complexe IT-vraagstukken.

Development

Development

Cloud

Cloud

Business Intelligence

Business Intelligence

Onze
Werkwijze

Onze werkwijze is al ruim tien jaar succesvol. We denken met je mee en houden ook de doelen voor de lange termijn goed in beeld. Daarom nemen we echt de tijd om de vraag helder te krijgen, een goed beeld te krijgen van de organisatie om zo tot een totaaloplossing te komen die echt bijdraagt aan een professionalisering en optimalisering van uw processen.

Onze opdrachtgevers

Een kleine ingreep voor welke klanten wij hebben gewerkt.